Reservedeler, stereo, tilbehør og andre nødvendigheter

Reservedeler

Vi leverer reservedeler til stort sett alle bilmerker. Vi leverer deler som holder minst like god kvalitet som originale og det til hyggelige priser. Har du registreringsnummeret på bilen klart så får du deler som passer i over 90% av tilfellene. Du slipper å plages med mye demontering for så å finne ut at delen ikke passer.
Vi montere ikke reservedeler for deg men kan gjerne komme med råd og vink når det gjelder montering. Vi skaffer også til veie noe spesialverktøy dersom det er behov for dette.
Ta kontakt så gir vi deg et uforpliktende tilbud. 

Bilstereo

Vi er forhandler av bistereo fra Bilradiospesialisten. Stort sett alt som gir godlyd i bilen skaffes på et blunk. Vi hjelper med montering av hovedenheter, DAB(+) enheter, bytting av originale høytalere og ryggekamera. Ved tyngre monteringer kan vi hjelpe med utleie av verktøy og utstyr og i noen tilfeller lokaler. 
Du finner bilradiospesialisten sitt utvalg av produkter her: Bilradiospesialisten
Er du i tvil om hva du skal gå for så ikke nøl med å ta kontakt. Vi hjelper gjerne!

Ekstralys/lysutstyr

Ekstra fjernlys/tåkelys, ombygging til xenon, LED pærer både innvendig og utvendig, light bar (Rigid) eller neon lys; Vi skaffer ALT og har også endel på lager. Ser du dårlig fremover, bakover eller i lasteromet kan vi hjelpe med en eller annen løsning som gjør deg mer fornøyd med din bil!
Kontakt oss så finner vi den perfekte løsning!

Lastutstyr

Takstativer med tilbehør, tilhengerfester, takbokser, skogsvinsjer og elektriske vinsjer. Det aller meste du skulle måtte frakte med personbil, pickup eller SUV finnes det geniale løsninger for å gjøre dit liv enklere. De fleste vet at kajaker, sykler og ski finnes det et hav av muligheter for å transportere. Men hva med fiskestangen, hunden, den nye LED tv'en eller svigermor? Det finnes en løsning for alt! (selv om svigermor kanskje ikke er like blid :)

Alt det andre

Vi har som mål å gjøre din bil-hverdag enklere. Dette du finner på denne siden er bare et bitte lite utvalg av hva vi leverer!
Du finner en liste til høyre med linker til noen av våre leverandører. Magler du noe så tips oss
Ikke nøl med å ta kontakt om du skal til med et DIY prosjekt eller plages med å finne det du leter etter. Vi har mange kontakter med lang fartstid innen ombygging og tilpassing av alt fra personbil til buss

Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn