Toning av ruter, foliering, car-wrapping eller dekaler

Toning av ruter på bil og båt

Vi har montert solfilm på over 160 biler allerede og har etter hvert begynt å få en god pekepinn på hva som ønskes her. Fordelene er mange: Det ser fint ut, det beskytter ineriøret mot skadelige UV stråler (allerede på laveste toningsgrad har du full beskyttelse), hund,barn og varme koner får det mye bedre i bilen da den blir svalere i solsteken og ikke mist: det hindrer tyveri! Det du ikke ser i bagasjeromet får du heller ikke lyst på!

Vi monter idag film fra Johnson Window Film og annerkjente 3M. Vi selger også i løpemeter dersom du ønsker å prøve selv.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud på din bil eller båt! Vi gir såklart fastpris på toning om det er ønskelig. 

Til bilforhandlere og verksted utøver vi ambulerende tjenester

Toning av ruter i bolig

Dette er nytt for oss og mer som et prøveprosjekt. Det vi har gjort mest her er frosting av glass til bad/bod og legging av sikkerhetsfilm i garasje. Alt er mulig!
Ta kontakt så kan vi se om vi ikke kan hjelpe deg med en løsning.

Foliering

Interiørdetaljer, et tak eller panser og kanskje tilogmed helfoliering av bilen. 
Her er det bare fantasien som setter grenser (som med stort sett alt vi driver med) Mange leaser bil idag og da er det enda viktigere å ta vare på både interiør og eksteriør. Her kan også se i avdelingen for bilpleie.

Ingen oppdrag er for små og (nesten) ingen oppdrag er for store. Ta kontakt så finner vi en løsning på dine utfordringer.

Dekaler

Har du en ide eller et ønske så lar det seg stort sett gjøre! Vi har en av Norges største innen produksjon av print og kutt folie i ryggen. Når det kommer til produksjon av dekaler og print folie så ordner vi det meste. Firmalogo, tilpasset reklame eller et enkelt bumper sticker. ALT ER MULIG!
Her er det viktig med en tett og go dialog og vi lykkes alltid med det. 

Lenker til noen av våre leverandører

Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn